Blommor och kransar till begravning

En begravning är ett slutgiltigt farväl där blommor är ett vackert och naturligt inslag. Blommor eller en begravningskrans skapar ett personligt farväl och hjälper oss att visa hänsyn i sorgens stund. Oavsett om du ska ordna en begravning, besöka en begravning, skicka blommor till en begravning du inte kan närvara vid eller vill skicka blommor till anhöriga för att dela deras sorg kan vi på Skickablomma.se hjälpa dig.

Skicka blommor till begravning?

Många undrar om det är lämpligt att skicka blommor till en begravning. Svaret är ja, och ofta. Blommor visar omtanke i vårt avsked. Det blir också allt vanligare att flera personer uttrycker sin omtanke och delar styrka genom att skicka blommor eller en växtkorg till familjen efter att en begravning har ägt rum. Ofta spelar det ingen roll om blommorna skickas inom 24 timmar efter ceremonin eftersom familjens vänner oftast tar emot dem och hjälper dem att uppskatta din gest. Våra sympatibuketter förbereds av florister före leverans.

Om du inte vet vilken typ av blommor som är lämpliga att skicka till en begravning eller vad du får skicka till kyrkogården kan vi hjälpa dig med det.

Hur lång tid innan begravning ska man skicka blommor?

Välj blommor till begravningen i god tid. Det är mycket uppskattat om det kan göras en vecka före begravningen. Våra florister har många års erfarenhet av att arrangera kransar, begravningsbuketter och speciella begravningsblommor så du är i trygga händer om du väljer att anförtro oss denna sista gest mot dina nära och kära.

Blommor skapar ett personligt farväl och hjälper oss att visa hänsyn i sorgens stund. Oavsett om du arrangerar en begravning, besöker en begravning, skickar blommor till en begravning du inte kan närvara vid eller vill skicka blommor till släktingar för att dela deras sorg, kan vi på Skickablomma.se erbjuda dig blomsterarrangemang för begravningar samt kondoleansblommor och blomsterarrangemang för minnesstunder.

Kondoleansblommor

Begravningar är svåra. Du sörjer förlusten av en älskad person och tar farväl av en värdefull person i ditt liv. Du ger din kärlek och sänder goda önskningar till alla som har sorg. Det sista du vill oroa dig för är att hitta blommor till en begravning. Vi gör det enkelt, så att du kan fokusera på det som är viktigast – och vi hjälper din omtanke att bli den tröst som dina vänner och din familj behöver just nu.