Skicka choklad

Om du vill skicka choklad till någon som bor nära dig kan du enkelt köpa en chokladask eller chokladkartong och lämna den på personens dörr. Detta är en enkel och snabb lösning som kan vara perfekt om du vill skicka en överraskning till någon du känner väl.

Om du vill skicka choklad till någon som bor längre bort kan du använda en online-leverantör eller ett brevpaket. Det finns många olika företag som erbjuder möjligheten att skicka choklad och andra presenter via posten. Du kan enkelt beställa chokladen online och välja leveransadressen. Detta är en bra lösning om du vill skicka choklad till någon som bor långt bort, eller om du vill göra en överraskning till någon som inte bor i närheten.

Det finns också möjlighet att skicka choklad som en del av en presentkorg. Det finns många olika företag som erbjuder presentkorgar med olika teman, som till exempel chokladkorgar, fruktkorgar och vinkorgar. Du kan enkelt beställa en presentkorg online och välja leveransadressen. Detta kan vara en bra lösning om du vill skicka en mer omfattande present till någon speciell.

Pralinask 15 bitar 

Svensk choklad från Bräutigams.

15 st handgjorda chokladpraliner i lyxig chokladask. Chokladaskarna från Bräutigams innehåller en fin mix av mörka, ljusa och vita handgjorda praliner. Till smaksättning används bara naturliga råvaror, bla frukt, bär och likörer.

Läs mer

Pralinhusets 16 favoriter

 

En ask med 16 av Pralinhusets absoluta favoritpraliner! En uppskattad gåva för alla tillfällen.

 

Läs mer

Pralinask med 12 lyxiga praliner

 

Pralinhuset framställer chokladkakor och praliner som är visuellt vackra och som smakar gudomligt gott.

En pralinask fylld med dekorativa och smakrika chokladpraliner i 12 olika smaker. 

Läs mer

Godis- och chokladbox

 

Ge bort en lyxig godisbox! Vår godisbox från danska Cocoture är fylld med god choklad, engelsk konfekt, marsipanhjärtan och lakrits – lite av allt helt enkelt!

Läs mer

Pralinask 24 bitar
(palmoljefri)

 

24 st belgiska praliner i vacker ask från Finsmakarna.

Läs mer

Pralinask och chokladstrut

 

Belgiska praliner och en lakritsstrut med vit choklad och hallon. Asken innehåller 8 st belgiska praliner i olika smaker och levereras tillsammans med en strut med lakritskulor belagda av god vit choklad och hallon. 

Läs mer

Choklad har en lång och spännande historia som sträcker sig tillbaka till de första civilisationerna i Centralamerika. Choklad konsumerades i form av en brygd som gjordes av malda chokladbönor och vatten. Denna brygd ansågs ha en mängd hälsofördelar, inklusive att den kunde ge energi och ge en känsla av välbefinnande.

Choklad har också en djup symbolisk betydelse i många kulturer. Det sägs att choklad kan förbättra humöret och skapa känslor av lycka och tillfredsställelse. Det anses också ha aphrodisiakiska egenskaper och har ofta använts som en gåva mellan älskande par.

Idag finns choklad i många olika former, inklusive block, bitar, smågodis och bakverk. Det finns också en mängd olika smaker att välja mellan, inklusive mjölkchoklad, ljuschoklad och mörkchoklad. Oavsett hur du väljer att njuta av chokladen, kan det vara en njutning för både kropp och själ.